Avia Cityssä nautit kaupungin parhaasta sykkeestä, kansainvälisestä tunnelmasta ja lentokentän loistavista liikenneyhteyksistä. Hyvät kävely- ja pyöräilyreitit luovat Avia Cityyn oman leimansa ja helpottavat alueen sisällä liikkumista. Luonto ja taide näkyvät alueen suunnittelussa monin tavoin. Avia Cityyn rakentuu ainutlaatuinen elinympäristö, jossa erilaiset kulttuurit kohtaavat ja luovat jotain aivan uutta.

Avia Citystä rakennetaan voimakkaasti kasvavan Aviapoliksen sykkivää ydintä. Tavoitteena on rakentaa moderni elämää täynnä oleva alue, jossa viihtyvät niin asukkaat, yritykset kuin matkailijatkin.

Hyvät palvelut

Avia Cityyn palveluissa tähdätään siihen, että kaikki tarvittava löytyy läheltä. Alueen sydän tulee olemaan palvelukeskus, josta löytyy monipuolisia palveluja niin arkeen kuin juhlaan. Viihdekeskus Flamingon ja Jumbon palvelut täydentävät alueen omaa tarjontaa.

Parhaat yhteydet

Alueen erinomaisten julkisten yhteyksien ansiosta asukkaat eivät välttämättä tarvitse omaa autoa. Avia Cityyn on helppo tulla niin junalla, bussilla kuin tulevaisuudessa myös ratikalla. Lentokentän läheisyys tuo koko maailman ovellesi. Kävelijöitä ja pyöräilijöitä varten alueelle on suunniteltu turvalliset ja vehreät reitit.

Kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan miltä Avia City näyttää tällä hetkellä:

Luonto mukana suunnittelussa

Luonnon läheisyys huomioidaan suunnitteluratkaisuissa. Aluetta kehitetään vihreänä kaupunkikeskustana, jossa tiiviiden rakennusmassojen väliin jää laajoja puisto- ja metsäkaistaleita. Luontoarvoihin kiinnitetään huomiota myös materiaalivalinnoissa.

Avia City Instagramissa.

Avia City Facebookissa