Airside Center Rahtitie 3, Vantaa

Airside Center on tiloiltaan selkeä ja yleisilmeeltään pohjoismainen. Sijainti aivan terminaali 1:n vieressä on ihanteellinen vaikkapa pääkonttorille. Airside Centerissä ovat mm. Turkish Airlinesin toimitilat.

Tutustu kohteeseen Vapaat toimitilat

Rahtitie 1 Rahtitie 1, Vantaa

Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa ei toimitilojen sijoittaminen lentoasemalle voisi enää olla helpompaa. Neliöitä riittää isompaankin tarpeeseen niin ihmisille, laitteille ja koneille kuin autoillekin.

Tutustu kohteeseen Vapaat toimitilat

WTC Helsinki Airport Lentäjäntie 3, Vantaa

WTC Helsinki Airport on moderni ja korkeatasoinen toimistotorni loistavien liikenneyhteyksien äärellä, Helsinki-Vantaan lentoaseman Terminaali 2:n naapurissa. Rakennuksen 2. kerros on varattu toimistohotelliksi, josta voit vuokrata työhuoneen vaikka vain päiväksi.

Tutustu kohteeseen Vapaat toimitilat

Siipitie 8 Siipitie 8

Suurten lentorahtiterminaalien läheisyydessä sijaitseva rakennus omassa rauhassaan keskeisellä paikalla. Tämä kaksikerroksinen kiinteistö on kokonaisuudessaan vapaana ja odottaa uutta toimijaa. Tilojensa puolesta se mahdollistaa monenlaista toimintaa niin yrityksen pääkonttori- ja tuotantotilana tai ihan jonain muuna.

Tutustu kohteeseen Vapaat toimitilat

Muut kohteemme

Toimintakeskus “Toke” Lentäjäntie 1

Toimintakeskus "Toke" sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan terminaali 2:n vieressä, Hilton hotellia vastapäätä. Rakennuksessa toimii mm. lentoyhtiöitä, lääkärikeskus Mehiläinen, Scandic Helsinki Airport sekä useita pienempiä yrityksiä.

Tutustu kohteeseen Vapaat toimitilat