Airside Center on tiloiltaan selkeä ja yleisilmeeltään pohjoismainen. Sijainti aivan terminaali 1:n vieressä on ihanteellinen vaikkapa pääkonttorille.

Pienemmät toimistotilat, 12 – 36 m²

Pienemmissä toimistoissa on näkymät pääsääntöisesti maaliikennepuolelle, eli lentoaseman sisääntuloteille.  Huoneissa on käytäville lasiseinät, joten luonnovaloa ja avaruuden tuntua riittää. Jokaisessa kerroksessa on omat wc-tilat ja rauhalliset käytävätilat.

Isommat tilat, 36 – 400 m²

Suurempia tiloja voidaan muokata tarpeiden mukaan, kuten jakaa lasisilla väliseinillä pienemmiksi tiloiksi tai yksittäisiksi työhuoneiksi. Tilat voidaan myös muokata co-working -henkisesti yhtenäiseksi ja avaraksi kokonaisuudeksi.

Tiloja ja palveluita kaikkien käyttöön

Kiinteistössä on yhteiskäytössä taukotilaa sekä kokoushuoneita, joita kiinteistössä toimivat yritykset voivat vuokrata. Käytössä ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin vuokrattavat tilat ja palvelut. Talon ylimässä kerroksessa on kymmenelle hengelle sauna- ja kokoustila, josta avautuu huikea näkymä koko lentokentän yli. Saunatilat ovat vuokrattavissa talon asiakkaille, esimerkiksi suunnittelupäiville tai yrityksen illanistujaisiin.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä on talon yhteinen aulapalvelu, joka vastaanottaa puolestanne vieraat sekä hoitaa postipalvelun ja avaimet. Aulapalvelu pyörittää myös talon kokouspalveluita ja -tarjoiluja. Kiinteistössä on työtekijöille sosiaalitilat suihkuineen.

Rakennuksen pääsisäänkäynnin edessä on maksuttomia parkkipaikkoja talossa vieraileville. Kiinteistön kellarikerroksen lämpimästä parkkihallistahallista voi vuokrata paikoitustilaa.

Perustiedot

Palvelut
Kokoustilat
Lämmin pysäköintihalli
Snack bar
Vastaanotto/aulapalvelu
Vuokrattavat saunatilat
Etäisyydet
12 min
12 min
8 min
Antti Rauhala

Tutustu muihin kohteisiimme