WTC Helsinki Airport on tyylikäs toimistotorni hyvien liikenneyhteyksien äärellä, Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n naapurissa. Rakennuksen 2. kerros on varattu toimistohotelliksi, josta voit vuokrata työhuoneen vaikka vain päiväksi.

WTC Helsinki Airport on dynaaminen työympäristö, jossa on tarjolla monenlaisia työ- ja toimistotiloja. Huoneet vuokrataan joko kalustamattomina tai valmiiksi kalustettuina. LAKin asiakkaana koko lentoaseman alue monipuolisine palveluineen tukee yrityksesi toimintaa. Toimistohotellin huonevuokraan sisältyy neuvottelutilojen käyttö. Myös ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon kaikkien asiakkaiden käytössä. Aulasta on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa ja lukaista päivän sanomalehdet. Myös lähtöselvityksen tekeminen lennolle käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa sijaitsevalla automaatilla. Aulapalvelu ottaa vastaan yritysten vieraat.. Lisäksi kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa toimii parturi-kampaamo. WTC:n vierapysäköinti on kiinteistön sivustalla. Talossa työskenteleville käytössä on P5-parkkitalo, jonne WTC:ssä toimivat yritykset voivat hankkia tarvittavan määrän pysäköintioikeuksia.

Perustiedot

Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport)
Kokoustilat
Lounge
Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Lähtöselvitysautomaatti
Lounasravintola (Scandic Hotel Airport)
Parturi-kampaamo
Pesulapalvelu
Etäisyydet
9 min
9 min
5 min

Kerromme mielellämme WTC:n mahdollisuuksista juuri sinulle. Pyydä lisätietoja ja sovi tutustumiskäynti yhteyshenkilömme kanssa.

Antti Rauhala

Tutustu muihin kohteisiimme