Perustiedot

Viihtyisä saunaosasto Airside Centerin ylimmässä kerroksessa. Tiloissa on keittiö, pukuhuone ja sauna, josta näköala suoraan kiitoradalle. Tilojen yhteydessä myös suuri terassi vilvoittelua varten.

Hinnat:

  • Kokouskäyttö päivällä 35 €/h
  • Saunan iltakäyttö kello 16.00 jälkeen 190 €
  • Päiväkäyttö + iltasauna 35 €/h + 190 €
  • Hintoihin lisätään alv. 24 %
  • Pyyhkeet ja siivous sisältyvät tilavuokraan
Henkilömäärä
10
Tekniikka
Näyttö, fläppitaulu, äänentoisto
Esteettömyys
Ei
Etäisyydet
3 min
7 min
11 min

Airside Center

Terminaali 1:n naapurissa sijaitseva moderni Airside Center sopii mainiosti vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille.

Airside Center tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Airside Centerin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Lentokenttäalueen yritysyhteisön jäsenenä ja LAKn asiakkaana käytössäsi ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin tarjoamat tilat ja palvelut.

Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja  koko lentokentän yli.

Saunatilojen lisäksi talon asukkailla on käytössään aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Airside Centeriin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja.

Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin Airside Center vastaa suurilla sosiaalitiloilla ja selkeällä polkupyöräpysäköinnillä.

Varaukset

Aulapalvelu
Airside Center
ascinfolak.fi
Rahtitie 3, 01530 Vantaa
p. +358 20 708 3990