Sami Viitala viihtyy lentokentällä

LAK Real Estate on saanut vahvistusta myyntitiimiin, kun Sami Viitala otti vastuun lentokenttäalueen toimistokohteiden vuokrauksesta maaliskuun alussa. Samilla on vahva kokemus toimitilojen vuokraamisesta.
– Minulla on matkailualan koulutus ja tein opintojen jälkeen monenlaisia töitä alalla. Vuonna 2012 siirryin Forenomille töihin ja sieltä pariksi vuodeksi vielä Spondalle toimitilojen vuokraukseen. Olen ollut lapsesta saakka myyntimies, joten tämä toimitilojen vuokraus on todella mieluinen työ, Sami kertoo.

Mikä sitten sai miehen kiinnostumaan LAKista ja lentokenttäalueesta?
– Aviapolis on Suomen voimakkaimmin kehittyvä yritysalue, ja on hienoa päästä mukaan alueen kehittämiseen. Vanhana matkailuihmisenä myös lentokenttä toimintaympäristönä kiinnostaa, Sami nauraa.

Samin tavoitat: sami.viitala@lak.fi tai 040 8460496

LAK tuntui työpaikkana kiinnostavalta, sillä yrityksen henkilömäärä on suhteellisen pieni, ja sen myötä työntekijät pääsevät tekemään monipuolisesti erilaisia asioita.
– Täällä saa todellakin laittaa kädet saveen ja ottaa kokonaisuuksia haltuun. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien on ollut hyvä tekemisen meininki. Eletään toki erikoisia aikoja, mutta kyllä jo nyt voi sanoa, että työpaikka on vastannut odotuksia.

Tiloja tarpeen mukaan

Lisääntyneestä etätyöstä huolimatta Sami uskoo, että toimistoilla on tulevaisuudessakin paikkansa, mutta toimitilojen vaatimukset toki muuttuvat.
– Yritykset joutuvat yhä enemmän miettimään minkälaiseen työympäristöön työntekijät haluavat etätöistä lähteä. Työympäristössä pitää olla jotain parempaa kuin kotona: parempi ergonomia, työkavereiden kanssa ideointi ja hyvät fiilikset.

LAK:lla on lentokentän alueella monipuolinen kiinteistökanta, mikä mahdollistaa asiakkaille monenlaisia tilaratkaisuja. Tilojen ristiinkäyttömahdollisuus on myös hyvä lisä palvelutarjontaan.
– Yritykset voivat halutessaan vuokrata pienemmän tilan, ja me pystymme tarjoamaan lisätiloja joustavasti. Samoin kaikkien talojen kokous-, sauna- ja harrastetilat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Rakennamme parhaillaan Avia Club -konseptia, jonka myötä alueen palveluiden käyttö on yhä helpompaa ja sujuvampaa.

Yhteyksillä on väliä

LAK:in kohteet sopivat loistavasti niille yrityksille, joiden työntekijät ja asiakkaat liikkuvat paljon.
– Meidän kohteissamme toimisto on lentokentän jatke. Maailmalta tulevat työntekijät tai yhteistyökumppanit pääsevät kuivin jaloin ja ilman päällystakkia toimistolle, ja yöpyminenkin onnistuu sujuvasti lentokentän hotelleissa. Ihmisten ei tarvitse käyttää aikaa taksijonoissa seisomiseen. Paljon matkustaville ajan ja vaivan säästö on oikeasti merkittävä, Sami painottaa.

Lentoliikenteen lisäksi myös muut liikenneyhteydet ovat loistavat.
–  Raideliikenteen näkökulmasta ollaan todella keskeisellä paikalla. Kehärataa pitkin pääsee Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa. Ja koska ollaan kehäteiden välissä, on omalla autolla saapuminen todella vaivatonta. Parkkipaikkoja meidän kohteissamme kyllä löytyy.

Sami kehottaa yrityksiä olemaan rohkeasti yhteydessä, jos hyvät yhteydet ja lentokenttäalueen kansainvälinen tunnelma kiinnostavat.
– Kannattaa olla yhteydessä, niin sovitellaan parhaat tilaratkaisut yhdessä. Meillä on niin paljon vaihtoehtoja, että varmasti löydetään jokaiselle sopivin toimitila ja siihen liittyvät hyvät palvelut. Koko Aviapoliksen alue kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Tänne tulee lisää ihmisiä töihin ja asumaan ja lentoasema ja sen palvelut kehittyvät koko ajan. Kannattaa olla siellä missä tapahtuu.

Ota yhteyttä: sami.viitala@lak.fi tai 040 8460496