Onko sijainti Helsinki-Vantaalla sinun yrityksellesi merkittävä etu tai haluatko muuten sijoittua dynaamiseen lentokenttäympäristöön ja saada osasi alueen kansainvälisyydestä?

Me tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia toimisto- ja logistitiikkatiloja Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kohteitamme ovat mm. terminaali 2:n vieressä kohoava ylväs toimistotorni WTC Helsinki Airport, sen vieressä sijaitseva toimintakeskus “TOKE” ja terminaali 1:n lähituntumassa sijaitseva Airside Center, joista kaikista löytyy erikokoisia ja erilaisiin tarpeisiin räätälöitävissä olevia toimistotiloja. Vain kivenheiton päässä Airside Centeristä on toimisto- ja rahtiterminaalikiinteistö, joka tarjoaa tiloja  niin yrityksen pääkonttorille kuin tuotanto- ja logistiikkatoimintaan.

Myös muissa kiinteistöissämme on monipuolisia toimistokäyttöön sopivia tiloja, jotka voidaan muuntaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakkaanamme koko lentoaseman alue palveluineen ja sen yhteisö tukevat liiketoimintaasi.

Miksi juuri lentokentälle?

Aviapolis ja erityisesti Helsinki-Vantaan lentoaseman ympäristö on Helsingin metropolialueen nopeimmin kasvava yrityskeskittymä ja siksi kiinnostava investointikohde. Kehittyvä alue nopeiden yhteyksien ääressä on paikka, jossa kannattaa sijaita.

Helsinki-Vantaan kautta odotetaan kulkevan 20 miljoonaa matkustajaa vuonna 2020.

Alueen logistinen sijainti ei voisi olla parempi, kun Helsinki-Vantaan lentoaseman tarjoamat lentoyhteydet yhdistyvät toimivaan tieverkkoon sekä rautatieverkkoon.

Kehärata

Kehärataa pitkin pääsee alle puolessa tunnissa Helsingin keskustaan. Rata yhdistää lentoaseman ja Aviapolis Aseman alueen päärautatieverkostoon ja sitä kautta koko Suomeen sekä Venäjälle. Lentoasemalla on kaksi sisäänkäyntiä juna-asemalle; toinen terminaalissa ja toinen Tietotiellä. Aviapoliksen juna-asema sijaitsee lentoasemalta kahden minuutin junamatkan päässä, ja myös sillä on kaksi omaa sisäänkäyntiä. Lähes kaikista kiinteistöistämme on lyhyt matka juna-asemalle.

Kehä III, E18 ja Tuusulanvälyä

Kehä III on osa valtakunnallista E18-tietä, joka yhdistää Etelä-Suomen kaupungit, satamat sekä lentoaseman, ja toimii siten merkittävänä väylänä sekä kotimaiselle että kansainväliselle liikenteelle.

Kansainvälinen E-18 valtatie kulkee aivan lentoaseman vierestä ja johtaa suoraan Pietariin. Lentoasemalta on suora yhteys myös Ilmakehää pitkin Tikkurilan suuntaan sekä Tuusulanväylälle.

Tutustu kohteisiimme