Haluatko olla osa Suomen nopeimmin kasvavaa yritysaluetta ja nauttia kansainvälisestä boostista? Arvostatko hyviä yhteyksiä ympäri maailman?

LAK Real Estate tarjoaa monipuolisia toimisto- ja logistiikkatiloja Vantaan Aviapoliksessa, aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa. Toimistokohteitamme ovat mm. lentokentän maamerkkinä kohoava toimistotorni Avia Pilot, sen vieressä sijaitseva toimistokeskittymä Avia Fleet ja terminaali 1:n välittömässä läheisyydessä sijaitseva Avia Wing. Kaikista kohteistamme löytyy monenlaisiin tarpeisiin räätälöitäviä toimistotiloja.

Logistiikkatilamme sijaitsevat lentokentän alueella. Suurin yksittäinen logistiikkakohteemme on Rahtitiellä sijaitseva Avia Cargo yli 30 000 neliöllään. Asiakkainamme logistiikkakohteissamme ovat mm. DHL ja TNT Tullimiehentiellä.

Olemassa olevien toimistotilojen lisäksi kehitämme uusia toimistokohteita Aviapoliksen juna-aseman ympäristöön. Uudiskohteiden osalta tavoitteemme on ruokkia alueen kasvavaa kysyntää moderneilla monitilatoimistoilla, jotka on modulaaristen ratkaisujen avulla mahdollista räätälöidä palvelemaan muuttuvia asiakastarpeita. Uusien toimitilojen aikataulut ja laajuudet vaihtelevat hankkeittain, joten jokaiseen tarpeeseen sopivia hankkeita löytyy varmasti. Asiakkaanamme saat nauttia koko lentoaseman yhteisön tuesta, alueen palveluista, ainutlaatuisista verkostoitumismahdollisuuksista ja Suomen globaaleimmasta sijainnista.

USKALLATKO JÄÄDÄ POIS?

Aviapolis ja erityisesti Helsinki-Vantaan lentoaseman ympäristö on Suomen nopeimmin kasvava yrityskeskittymä, ja siksi erityisen kiinnostava investointikohde. Alueen saavutettavuus on aivan omaa luokkaansa nopeiden ja selkeiden yhteyksien ansiosta niin lento-, raide- kuin tieliikenteen näkökulmasta. Lentäen New York ja Singapore ovat saavutettavissa reilussa kahdeksassa tunnissa. Raiteilla Helsingin keskustaan on noin 30 minuutin matka, ja autolla pääkaupunkiseudun keskeisimmät liikenneväylät saavutetaan kymmenessä minuutissa.

Edellä mainittujen Suomen parhaimpien yhteyksien tukemana Aviapoliksesta rakentuu vuoteen 2040 mennessä 40 000 työpaikan ja 20 000 asukkaan kansainvälinen ja urbaani kaupunginosa, joka nivoo Vantaan ja pääkaupunkiseudun yhdeksi kokonaisuudeksi.

Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kulki vuonna 2018 jo yli 20 miljoonan matkustajaa. Lentoasemalla on käynnissä merkittävä laajennus, jolla valmistaudutaan palvelemaan 30 miljoonaa matkustajaa. Tulevaisuudessa lentoaseman rooli virtoja yhdistelevänä HUBina tulee kasvamaan entisestään, mikä luo alueella toimiville yrityksille uniikin toimintaympäristön. Lentoaseman ympäristössä tieto-, materiaali- ja ihmisvirrat liikkuvat nopeammin kuin missään muualla. Tämä mahdollistaa tehokkaat prosessit ja hyvän kasvualustan yrityksille, jotka ovat valinneet alueen toimipaikakseen.

Miksi asiakkaamme ovat sijoittaneet toimistonsa lentokentälle?

Lakitoimisto Aliant Suomen toimintoja vetävä partneri Tuomo Kauttu kertoo, että Aliant selvitteli kolmea eri vaihtoehtoa toimiston sijainnille, ja mitä pidemmälle ja tarkemmin mahdollisuuksia tutkailtiin, sitä enemmän Aviapolis alkoi kiinnostaa.
– Aviapolis on tällä hetkellä ehdottomasti isoin ja voimakkaimmin kasvava bisnesalue, ja Vantaa hoitaa hyvin elinkeinopolitiikkaansa. Alueella on paljon asiakkaitamme teknologia- ja teollisuusfirmoissa eli halusimme tulla bisneksen keskelle. Muualla olevat asiakkaamme tulevat myös nyt mielellään käymään meillä, sillä kynnys tulla tänne on matalampi kuin keskustaan. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään logistiikasta, hyvistä yhteyksistä ja parkkipaikoista. Asenteella on merkitystä, ja lentoaseman syke antaa kaikelle oman leimansa. Työympäristö täällä on kaikin tavoin dynaaminen, Tuomo Kauttu sanoo.

Avia Pilotissa toimivan Mehiläinen Airportin asiakkuusjohtaja Hannelle Bergman-Anttila kertoo, että lentokentällä työskentely on ihan oma juttunsa.
– Minulta on kysytty, haluaisinko vaihtaa johonkin toiseen toimipisteeseen, mutta en halua lähteä täältä lentokentältä mihinkään. En tiedä johtuuko se lentokentän erityispiirteistä, mutta jotenkin tuntuu, että täällä on erityisen mukavaa porukkaa töissä sekä tietysti mukavat asiakkaat. Töihin on tosi kiva tulla. Olenpa kuullut asiakkaidenkin sanovan, että kun tänne on kerran tullut, ei voi lähteä pois, Bergman-Anttila nauraa.

CRM-Service Oy:n Helsingin toimisto haluttiin Avia Pilotiin, koska sen sijainti, palvelu ja näköalat olivat vakuuttaneet yrityksen varatoimitusjohtajan ja talouspäällikön vuosia aikaisemmin heidän työskennellessään Avia Pilotissa toisen yrityksen palveluksessa.
– Aktiiviset jälleenmyyjämme tulevat usein tapaamaan meitä Suomeen tai meiltä lennetään heidän luokseen. Toimistona Avia Pilot on siksi optimaalinen monella tapaa. Tämä on sijainti, johon on kiva kutsua ihmisiä. Se on helppoa niin heille kuin meille, CRM-servicen varatoimitusjohtaja Turkka Yli-Hakala sanoo.

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme.

Tutustu kohteisiimme