Haluatko olla osa Suomen kiivaimmin kasvavaa yrityskeskittymää ja nauttia lentokentän kansainvälisestä sykkeestä? Arvostatko loistavia liikenneyhteyksiä, kiinnostavia kohtaamisia ja joustavia tilaratkaisuja? 

Valintasi on lentoaseman alue – Suomen kiivaimmin kasvava yrityskeskittymä

Modernit ja muunneltavat toimitilamme sijaitsevat Aviapoliksessa, aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa, joka on Suomen nopeimmin kasvava työn ja yrittämisen keskus. Aluetta voi hyvällä syyllä kutsua kansalliseksi kasvumoottorialueeksi, sillä se tuottaa jo 4 % Suomen bruttokansantuotteesta.

Kasvu jatkuu kiivaana kohti tulevaa. Vuoteen 2040 mennessä lentoaseman sykkeeseen rakentuu 40 000 työpaikan ja 20 000 asukkaan urbaani kaupunkikeskus Avia City, joka on täynnä mahdollisuuksia, tasokkaita palveluja ja kansainvälistä tunnelmaa.

Asiakkaanamme nautit paitsi tyylikkäistä tiloista, loistavista liikenneyhteyksistä ja Suomen globaaleimmasta sijainnista, pian myös toimitilamarkkinan mullistavasta Avia Club -konseptistamme.

Avia Club − kohti toimitilavuokrauksen vallankumousta

Uusi Avia Club -konseptimme tekee toimitilavuokraukselle sen, mitä Uber teki taksiliikenteelle. Kuljemme kohti tilavuokrauksen vallankumousta, joka tekee tilojen joustavasta käytöstä ennennäkemättömän tehokasta ja vaivatonta. Kaiken ytimessä on uusi, käyttäjänsä tarpeisiin täydellisesti solahtava Avia Club -sovellus, joka mullistaa totutut tavat hyödyntää tiloja ja palveluja.

Kun haluat kulkea kehityksen eturivissä ja tietää, mistä on kyse, liity Avia Club -sisäpiiriin. Pysy mukana, kun toimitilamarkkina räjähtää!

Lennä, junaile ja autoile − kulkuyhteyksien keskipisteessä kaikki käy vaivatta

Lentoaseman ylivoimaisten yhteyksien ansiosta tieto-, materiaali- ja ihmisvirrat liikkuvat lentokenttäympäristössä nopeammin kuin missään muualla. Se tarkoittaa tietysti paitsi tehokkaampia liiketoiminnan prosesseja, myös loistavaa kasvualustaa tulevaisuuteen.

Lentämällä ehdit Tukholmaan tunnissa ja Keski-Eurooppaan kahdessa. New Yorkiin ja Singaporeen maisema vaihtuu reilussa kahdeksassa tunnissa. Raiteilla vaihdat Helsingin keskustaan puolessa tunnissa, ja autolla kaikki keskeisimmät liikenneväylät ovat saavutettavissa kymmenessä minuutissa.

Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kulki vuonna 2019 jo yli 23 miljoonaa matkustajaa. Lentoaseman merkittävän laajennushankkeen myötä alueen matkustajamäärän ennakoidaan nousevan jopa 30 miljoonaan. Tulevaisuudessa lentoaseman rooli virtoja yhdistelevänä hubina tulee siis kasvamaan entisestään, mikä luo alueen yrityksille aivan ainutlaatuisen toimintaympäristön. Tässä kehityksessä kannattaa olla mukana!

Toimitilamme tänään ja tulevaisuudessa

Toimistokohteitamme ovat mm. lentokentän maamerkkinä kohoava toimistotorni Avia Pilot, sen vieressä sijaitseva toimistokeskittymä Avia Fleet ja terminaali 1:n välittömässä läheisyydessä sijaitseva Avia Wing. Kaikista kohteistamme löytyy tyylikkäitä toimistotiloja, jotka taipuvat moninaisiin tarpeisiin.

 

Logistiikkatilamme sijaitsevat lentokentän kainalossa, ja niistä suurin yksittäinen kohteemme on Rahtitiellä sijaitseva Avia Cargo yli 30 000 neliöllään. Mm. DHL ja TNT ovat valinneet logistiikkakohteemme käyttöönsä.

Kasvava kysyntä tarkoittaa myös uusia toimistokohteita. Aivan Aviapoliksen aseman päälle on nousemassa mm. Avia Base, johon ensimmäiset asiakkaat jättävät kädenjälkensä v. 2023.

Uudiskohteemme ovat monitilatoimistoja, jotka mukautuvat joustavasti modernin työelämän tarpeisiin. Sinä päätät, millaisessa tilassa haluat luoda uutta – me tarjoamme siihen modernit ja muunneltavat ratkaisut. Hankkeita etenee jatkuvasti erilaisilla aikatauluilla ja laajuuksilla, joten ratkaisu jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti.

Kun haluat kuulla lisää lentokenttäympäristön mahdollisuuksista, lähde lounaalle vuokrauspäällikkömme Samin kanssa.

Pistä Samille viestiä sami.viitala@lak.fi tai soita numeroon 040 8460496

Miksi asiakkaamme ovat valinneet lentokenttäympäristön?

Selvittelimme kolmea eri vaihtoehtoa toimiston sijainnille, ja mitä pidemmälle ja tarkemmin mahdollisuuksia tutkailtiin, sitä enemmän Aviapolis alkoi kiinnostaa. Aviapolis on tällä hetkellä ehdottomasti isoin ja voimakkaimmin kasvava bisnesalue, ja Vantaa hoitaa hyvin elinkeinopolitiikkaansa. Alueella on paljon asiakkaitamme teknologia- ja teollisuusfirmoissa eli halusimme tulla bisneksen keskelle. Muualla olevat asiakkaamme tulevat myös nyt mielellään käymään meillä, sillä kynnys tulla tänne on matalampi kuin keskustaan. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään logistiikasta, hyvistä yhteyksistä ja parkkipaikoista. Asenteella on merkitystä, ja lentoaseman syke antaa kaikelle oman leimansa. Työympäristö täällä on kaikin tavoin dynaaminen.”

Tuomo Kauttu
Osakas ja Suomen toimintojen vetäjä
Lakitoimisto Aliant Suomi

Lentokentällä työskentely on ihan oma juttunsa. Minulta on kysytty, haluaisinko vaihtaa johonkin toiseen toimipisteeseen, mutta en halua lähteä täältä lentokentältä mihinkään. En tiedä, johtuuko se lentokentän erityispiirteistä, mutta jotenkin tuntuu, että täällä on erityisen mukavaa porukkaa töissä sekä tietysti mukavat asiakkaat. Töihin on tosi kiva tulla. Olenpa kuullut asiakkaidenkin sanovan, että kun tänne on kerran tullut, ei voi lähteä pois.

Hannele Bergman-Anttila
Asiakkuusjohtaja
Mehiläinen Airport

Avia Pilotin sijainti, palvelu ja näköalat olivat vakuuttaneet meidät jo vuosia aikaisemmin työskennellessämme Avia Pilotissa toisen yrityksen palveluksessa. Aktiiviset jälleenmyyjämme tulevat usein tapaamaan meitä Suomeen tai meiltä lennetään heidän luokseen. Toimistona Avia Pilot on siksi optimaalinen monella tapaa. Tämä on sijainti, johon on kiva kutsua ihmisiä. Se on helppoa niin heille kuin meille.

Turkka Yli-Hakala
Varatoimitusjohtaja
CRM-Service Oy

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme.

Tutustu kohteisiimme