Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
190 m²
Kerros
4.krs
Kohteen palvelut
Kokoustilat
Lämmin pysäköintihalli
Snack bar
Vastaanotto/aulapalvelu
Vuokrattavat saunatilat
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tilatyyppi: Koppi
Henkilömäärä: 12-16
Neuvottelutilat: Oma
Taukotilat
Etäisyydet
12 min
12 min
8 min

Pitkäjänteinen työ vaatii sopivan työtilan.

On olemassa työnkuvia jotka vaativat sellaista yksityisyyttä, joita ei avo- toi monitilatoimistoilla voi saavuttaa. Luottamukselliset tapaamiset, arkaluontoisten asiakirjojen käsittely tai vaikkapa tutkimustyön vaatimukset tekevät huonetoimistosta ihanteellisen työympäristön. Tähän tilaan on mahdollista toteuttaa myös oma keittiö ja taukohuone, joka toimii paitsi kahvihuoneena myös luonnonllisena kohtaamistilana joka mahdollistaa luovan ajatusten vaihdon henkilöstön välillä.

Airside Center

Airside Center on tiloiltaan selkeä ja yleisilmeeltään pohjoismainen. Sijainti aivan terminaali 1:n vieressä on ihanteellinen vaikkapa pääkonttorille.

ASC tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa keskeisellä sijainnilla. Kiinteistössä on yhteiskäytössä taukotilaa sekä kokoushuoneita, joita kiinteistössä toimivat yritykset voivat vuokrata. Käytössä ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin vuokrattavat tilat ja palvelut. Talon ylimässä kerroksessa on kymmenelle hengelle sauna- ja kokoustila, josta avautuu huikea näkymä koko lentokentän yli. Saunatilat ovat vuokrattavissa myös talon ulkopuolisille yrityksille. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on talon yhteinen aulapalvelu, joka vastaanottaa puolestanne vieraat sekä hoitaa postipalvelun ja avaimet. Aulapalvelu pyörittää myös talon kokouspalveluita ja -tarjoiluja. Kiinteistössä on työtekijöille sosiaalitilat suihkuineen. Rakennuksen pääsisäänkäynnin edessä on maksuttomia parkkipaikkoja talossa vieraileville. Kiinteistön kellarikerroksen lämpimästä parkkihallistahallista voi vuokrata paikoitustilaa tarpeen mukaan.

Antti Rauhala