Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
190 m²
Kerros
4.krs
Palvelut
Kokoustilat
Lämmin pysäköintihalli
Snack bar
Vastaanotto/aulapalvelu
Vuokrattavat saunatilat
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Henkilömäärä: 12-16
Neuvottelutilat: Oma
Taukotilat
Etäisyydet
3 min
7 min
11 min

Pitkäjänteinen työ vaatii sopivan työtilan.

On olemassa työnkuvia jotka vaativat sellaista yksityisyyttä, joita ei avo- toi monitilatoimistoilla voi saavuttaa. Luottamukselliset tapaamiset, arkaluontoisten asiakirjojen käsittely tai vaikkapa tutkimustyön vaatimukset tekevät huonetoimistosta ihanteellisen työympäristön. Tähän tilaan on mahdollista toteuttaa myös oma keittiö ja taukohuone, joka toimii paitsi kahvihuoneena myös luonnonllisena kohtaamistilana joka mahdollistaa luovan ajatusten vaihdon henkilöstön välillä.

Airside Center

Terminaali 1:n naapurissa sijaitseva moderni Airside Center sopii mainiosti vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille.

Airside Center tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Airside Centerin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Lentokenttäalueen yritysyhteisön jäsenenä ja LAKn asiakkaana käytössäsi ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin tarjoamat tilat ja palvelut.

Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja  koko lentokentän yli.

Saunatilojen lisäksi talon asukkailla on käytössään aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Airside Centeriin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja.

Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin Airside Center vastaa suurilla sosiaalitiloilla ja selkeällä polkupyöräpysäköinnillä.

Antti Rauhala