Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
300 m²
Kerros
7.krs
Kohteen palvelut
Kokoustilat
Lämmin pysäköintihalli
Snack bar
Vastaanotto/aulapalvelu
Vuokrattavat saunatilat
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tilatyyppi: Monitila
Henkilömäärä: 15-20
Neuvottelutilat: Oma
Taukotilat
Etäisyydet
12 min
12 min
8 min

Vaikuttava toimisto uniikilla näköalalla

Tästä ylimmän kerroksen tilan suurista ikkunoista avautuvat henkeä salpaavat näkymät Helsinki-vantaan lentokentän kattojen yli. Tämä tila sopii erityisen hyvin yrityksen pääkonttoriksi tai edustustiloiksi. Tilassa on neuvotteluhuone, oma keittiö ja WC tilat ja se sijaitsee samassa kerroksessa näköalaterassin ja saunatilojen kanssa. Sisääntulo tapahtuu suoraan pääaulasta hissillä, eikä kerroksessa ole muita vuokralaisia. Tähän monitilatoimistoon on mahdollista toteuttaa sekä tiedonkulkua edistävä avoitoimistotila, omia toimistohuoneita tietotyöläisille tai taukotila rennompaan olemiseen. Monitila myös muokkautuu helposti käyttäjiensä näköiseksi vaikkapa silloin, kun henkilöstön määrä muuttuu tai työtekotavat uudistuvat.

Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata lämpimästä parkkihallista, johon on kulku hissillä suoraan toimiston aulasta.

Tämä upea toimisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Airside Center

Airside Center on tiloiltaan selkeä ja yleisilmeeltään pohjoismainen. Sijainti aivan terminaali 1:n vieressä on ihanteellinen vaikkapa pääkonttorille.

ASC tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa keskeisellä sijainnilla. Kiinteistössä on yhteiskäytössä taukotilaa sekä kokoushuoneita, joita kiinteistössä toimivat yritykset voivat vuokrata. Käytössä ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin vuokrattavat tilat ja palvelut. Talon ylimässä kerroksessa on kymmenelle hengelle sauna- ja kokoustila, josta avautuu huikea näkymä koko lentokentän yli. Saunatilat ovat vuokrattavissa myös talon ulkopuolisille yrityksille. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on talon yhteinen aulapalvelu, joka vastaanottaa puolestanne vieraat sekä hoitaa postipalvelun ja avaimet. Aulapalvelu pyörittää myös talon kokouspalveluita ja -tarjoiluja. Kiinteistössä on työtekijöille sosiaalitilat suihkuineen. Rakennuksen pääsisäänkäynnin edessä on maksuttomia parkkipaikkoja talossa vieraileville. Kiinteistön kellarikerroksen lämpimästä parkkihallistahallista voi vuokrata paikoitustilaa tarpeen mukaan.

Antti Rauhala