Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
354 m²
Kerros
6.krs
Palvelut
Kokoustilat
Lämmin pysäköintihalli
Snack bar
Vastaanotto/aulapalvelu
Vuokrattavat saunatilat
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tilatyyppi: Monitila
Henkilömäärä: 15-20
Neuvottelutilat: Oma
Taukotilat
Etäisyydet
3 min
7 min
11 min

Vaikuttava toimisto uniikilla näköalalla

Tästä ylimmän kerroksen tilan suurista ikkunoista avautuvat henkeä salpaavat näkymät Helsinki-vantaan lentokentän kattojen yli. Tämä tila sopii erityisen hyvin yrityksen pääkonttoriksi tai edustustiloiksi. Tilassa on neuvotteluhuone, oma keittiö ja WC tilat ja se sijaitsee samassa kerroksessa näköalaterassin ja saunatilojen kanssa. Sisääntulo tapahtuu suoraan pääaulasta hissillä, eikä kerroksessa ole muita vuokralaisia. Tähän monitilatoimistoon on mahdollista toteuttaa sekä tiedonkulkua edistävä avoitoimistotila, omia toimistohuoneita tietotyöläisille tai taukotila rennompaan olemiseen. Monitila myös muokkautuu helposti käyttäjiensä näköiseksi vaikkapa silloin, kun henkilöstön määrä muuttuu tai työtekotavat uudistuvat.

Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata lämpimästä parkkihallista, johon on kulku hissillä suoraan toimiston aulasta.

Tämä upea toimisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Avia Wing

Terminaali 1:n naapurissa sijaitseva moderni Avia Wing sopii mainiosti vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille.

Avia Wing tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Avia Wingin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Lentokenttäalueen yritysyhteisön jäsenenä ja LAKn asiakkaana käytössäsi ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin tarjoamat tilat ja palvelut.

Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja  koko lentokentän yli.

Saunatilojen lisäksi talon asukkailla on käytössään aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Avia Wingiin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja.

Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin Avia Wing vastaa suurilla sosiaalitiloilla ja selkeällä polkupyöräpysäköinnillä.

Sami Viitala