Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
819 m²
Kerros
1. - 2.krs
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tilatyyppi: Monitila
Henkilömäärä: 50
Neuvottelutilat: Oma
Etäisyydet
19 min
15 min
12 min

Siipitie 8:ssa on tarjolla kokonainen kiinteistö yrityksesi käyttöön. Tästä 819 m2 erillisestä toimistorakennuksesta on moneksi.

Kaksikerroksinen rakennus on helposti muunneltavissa yrityksesi liiketoiminnan tarpeiden mukaiseksi. Kiinteistön omalla pihalla on runsaasti parkkipaikkoja. Siipitie 8 sijaitsee Ilmailutien kupeessa, aivan liikelentoterminaalin vieressä. Riippuen tilan toiminnoista Siipitien toimistorakennuksessa voi työskennellä n. 35 – 50 henkilöä. Alakerrassa on erinomaiset puitteet esimerkiksi tuotantotiloiksi. Tilat sopivat myös erinomaisesti vaikkapa neuvottelutiloiksi tai showroomiksi. Rakennuksen päädyssä on oma tekninen tila ja lastauslaituri, josta on suora yhteys muuhun rakennukseen. Yläkerrassa sijaitsevat toimistotiloihin kuuluu tilava keittiö ja taukotilat. Täällä saat kokonaan omat tilat ja samalla sijainnin Aviapoliksen ytimestä.

Siipitie 8

Suurten lentorahtiterminaalien läheisyydessä sijaitseva rakennus omassa rauhassaan keskeisellä paikalla.

Tämä kaksikerroksinen yli 800 m2  kiinteistö on kokonaisuudessaan vapaana ja odottaa uutta toimijaa. Tilojensa puolesta se mahdollistaa monenlaista toimintaa niin yrityksen pääkonttori- ja tuotantotilana.

Siipitie 8 sijaitsee Ilmailutien kupeessa, aivan liikelentoterminaalin vieressä. Kiinteistöllä on mukavasti pihaa ympärillään ja talon etupuolella sisäänkäynnin yhteydessä löytyy runsaasti parkkipaikkoja.

Riippuen tilan toiminnoista Siipitien toimistorakennuksessa voi työskennellä n. 35 – 50 henkilöä. Yläkerrassa sijaitsevat toimistotilat, joissa on tilava keittiö ja taukotilat. Alakerrassa on 90 m2 varastoa, muut tilat ovat olleet tuotanto-/näyttelytiloina. Alakerta muuntuukin helposti esimerkiksi tuotanto- tai neuvottelutiloiksi tai showroomiksi. Rakennuksen päädyssä on oma tekninen tila ja lastauslaituri, josta on suora yhteys muuhun rakennukseen.

Siipitie 8:sta saat kokonaan omat tilat ja samalla loistavan sijainnin Aviapoliksen ytimestä.

Antti Rauhala