Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
819 m²
Kerros
1. - 2.krs
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tilatyyppi: Monitila
Henkilömäärä: 50
Neuvottelutilat: Oma
Taukotilat
Etäisyydet
6 min
9 min
2 min

Siipitie 8:ssa on tarjolla kokonainen kiinteistö yrityksesi käyttöön. Tästä 819 m2 erillisestä toimistorakennuksesta on moneksi.

Kaksikerroksinen rakennus on helposti muunneltavissa yrityksesi liiketoiminnan tarpeiden mukaiseksi. Kiinteistön omalla pihalla on runsaasti parkkipaikkoja. Siipitie 8 sijaitsee Ilmailutien kupeessa, aivan liikelentoterminaalin vieressä. Riippuen tilan toiminnoista Siipitien toimistorakennuksessa voi työskennellä n. 35 – 50 henkilöä. Alakerrassa on erinomaiset puitteet esimerkiksi tuotantotiloiksi. Tilat sopivat myös erinomaisesti vaikkapa neuvottelutiloiksi tai showroomiksi. Rakennuksen päädyssä on oma tekninen tila ja lastauslaituri, josta on suora yhteys muuhun rakennukseen. Yläkerrassa sijaitsevat toimistotiloihin kuuluu tilava keittiö ja taukotilat. Täällä saat kokonaan omat tilat ja samalla sijainnin Aviapoliksen ytimestä.

Siipitie 8

Monien mahdollisuuksien oma tuotanto- ja toimistotalo keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla.

Siipitie 8 toimitilat taipuvat moneen eri tarkoitukseen. Aiemmassa käytössä ensimmäisen kerroksen tilat ovat olleet kevyessä tuotanto- ja varastokäytössä. Nämä tilat on kuitenkin helposti muutettavissa esimerkiksi toimistotiloiksi. Rakennuksen toinen kerros on tällä hetkellä toimistokäytössä, mutta on muunneltavissa tarvittaessa muuhunkin käyttöön. Kiinteistö on rakenteellisesti joustava, joten siitä saa vähäisillä muutostöillä uniikin toiminnan tarpeet huomioivan kokonaisuuden.

Muunneltavuutensa lisäksi tässä kaksikerroksinen rakennuksessa on sijaintiinsa nähden poikkeuksellisen runsaasti parkkipaikkoja, jotka sijaitsevat omalla suojaisella pihalla. Ainutlaatuisten piirteidensä ansiosta Siipitien toimistorakennuksesta voidaan rakentaa toimiva kokonaisuus n. 40–50 henkilölle.

Sami Viitala