Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
819 m²
Kerros
1. - 2.krs
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tilatyyppi: Monitila
Henkilömäärä: 50
Neuvottelutilat: Oma
Etäisyydet
19 min
15 min
12 min

Siipitie 8:ssa on tarjolla kokonainen kiinteistö yrityksesi käyttöön. Tästä 819 m2 erillisestä toimistorakennuksesta on moneksi.

Kaksikerroksinen rakennus on helposti muunneltavissa yrityksesi liiketoiminnan tarpeiden mukaiseksi. Kiinteistön omalla pihalla on runsaasti parkkipaikkoja. Siipitie 8 sijaitsee Ilmailutien kupeessa, aivan liikelentoterminaalin vieressä. Riippuen tilan toiminnoista Siipitien toimistorakennuksessa voi työskennellä n. 35 – 50 henkilöä. Alakerrassa on erinomaiset puitteet esimerkiksi tuotantotiloiksi. Tilat sopivat myös erinomaisesti vaikkapa neuvottelutiloiksi tai showroomiksi. Rakennuksen päädyssä on oma tekninen tila ja lastauslaituri, josta on suora yhteys muuhun rakennukseen. Yläkerrassa sijaitsevat toimistotiloihin kuuluu tilava keittiö ja taukotilat. Täällä saat kokonaan omat tilat ja samalla sijainnin Aviapoliksen ytimestä.

Siipitie 8

Suurten lentorahtiterminaalien läheisyydessä sijaitseva rakennus omassa rauhassaan keskeisellä paikalla.

 Tästä 819 m2 erillisestä toimistorakennuksesta on moneksi.

 

Kaksikerroksinen rakennus on helposti muunneltavissa yrityksesi liiketoiminnan tarpeiden mukaiseksi ja kiinteistön omalla pihalla on runsaasti parkkipaikkoja. Siipitie 8 sijaitsee Ilmailutien kupeessa, aivan liikelentoterminaalin vieressä. Riippuen tilan toiminnoista, Siipitien toimistorakennuksessa voi työskennellä n. 35 – 50 henkilöä.

 

Alakerrassa on erinomaiset puitteet esimerkiksi tuotantotiloiksi ja tilat sopivat myös erinomaisesti vaikkapa neuvottelutiloiksi tai showroomiksi. Rakennuksen päädyssä on oma tekninen tila ja lastauslaituri, josta on suora yhteys muuhun rakennukseen. Yläkerrassa sijaitsevat toimistotiloihin, joihin kuuluu tilava keittiö ja taukotilat.

Antti Rauhala