Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
12 m²
Kerros
2.krs
Kohteen palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport)
Kokoustilat
Lounge
Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Lähtöselvitysautomaatti
Lounasravintola (Scandic Hotel Airport)
Parturi-kampaamo
Pesulapalvelu
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tilatyyppi: Koppi
Henkilömäärä: 1
Neuvottelutilat: Yleinen
Taukotilat
Etäisyydet
9 min
9 min
5 min

Omaa rauhaa ja yhteisöllisyyttä sopivassa suhteessa.

Yksinyrittäjä, liikkuva myyntimies tai konsultti? Jos kaipaat työtilaa keskittymistä vaativille töille, mutta et haluaisi tinkiä toimiston palveluista, on oma toimistohuone yrityksellesi oikea ratkaisu. 12 m2 toimistohuone sopii 1 henkilön työtilaksi.

WTC:ssa voit vuokrata käyttöösi oman toimistohuoneen ja samalla hyötyä WTC:n monipuolisesta palvelutarjonnasta ja lentokenttäympäristön kansainvälisesta yritysverkostosta. WTC:n vuokrattavissa olevat 13. kerroksen vaikuttavat neuvotteluhuoneet palvelevat neuvottelutilatarpeitasi ilman, että yrityksesi tarvitsee investoida omiin kokoustiloihin. WTC palvelee erityisen hyvin paljon matkailevia, sillä toimisto on vain parin minuutin kävelymatkan päässä lentoaseman terminaali 2:sta. Palvelualtis aulapalvelu pyörittää kokouspalvelua, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Käytössäsi on myös talon verkkoyhteydet ja tulostuslaitteet.

WTC:n erinomainen sijainti tuo työpaikallesi myös koko lentokentän palvelutarjonnan, mukaan lukien naapuritalon 2 lounasravintolaa. Lisäksi Scandic Helsinki Airportissa on joka aamu tarjolla kattava aamiainen. Naapuritalossa on myös hyvin varusteltu ja moderni 24h kuntosali. Rakennuksen alapuolelta, lämpimästä parkkihallista voi tarvittaessa vuokrata autolleen paikan.

WTC Helsinki Airport

WTC Helsinki Airport on tyylikäs toimistotorni hyvien liikenneyhteyksien äärellä, Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n naapurissa. Rakennuksen 2. kerros on varattu toimistohotelliksi, josta voit vuokrata työhuoneen vaikka vain päiväksi.

WTC Helsinki Airport on dynaaminen työympäristö, jossa on tarjolla monenlaisia työ- ja toimistotiloja. Huoneet vuokrataan joko kalustamattomina tai valmiiksi kalustettuina. LAKin asiakkaana koko lentoaseman alue monipuolisine palveluineen tukee yrityksesi toimintaa. Toimistohotellin huonevuokraan sisältyy neuvottelutilojen käyttö. Myös ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon kaikkien asiakkaiden käytössä. Aulasta on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa ja lukaista päivän sanomalehdet. Myös lähtöselvityksen tekeminen lennolle käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa sijaitsevalla automaatilla. Aulapalvelu ottaa vastaan yritysten vieraat.. Lisäksi kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa toimii parturi-kampaamo. WTC:n vierapysäköinti on kiinteistön sivustalla. Talossa työskenteleville käytössä on P5-parkkitalo, jonne WTC:ssä toimivat yritykset voivat hankkia tarvittavan määrän pysäköintioikeuksia.

Kerromme mielellämme WTC:n mahdollisuuksista juuri sinulle. Pyydä lisätietoja ja sovi tutustumiskäynti yhteyshenkilömme kanssa.

Antti Rauhala