Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
24 m²
Kerros
2.krs
Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport)
Kokoustilat
Lounge
Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Kuntosali
Lähtöselvitysautomaatti
Parturi-kampaamo
Pesulapalvelu
Polkupyöräparkki
Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tilatyyppi: Huone
Henkilömäärä: 1-3
Neuvottelutilat: Yleinen
Taukotilat
Etäisyydet
3 min
3 min
2 min

Omaa rauhaa ja yhteisöllisyyttä

Oli kyseessä ajatystyötä tekevä pienyritys, tai liikkuva myyntyön tekijä, jokainen tarvitsee välillä omaa rauhaa ja paikan jossa keskittyä töihin. 24 m2 toimistohuone sopii 1 – 3 henkilön työtilaksi.

WTC:ssa voit vuokrata käyttöösi oman toimistohuoneen ja samalla hyötyä WTC:n monipuolisesta palvelutarjonnasta ja lentokenttäympäristön kansainvälisesta yritysverkostosta. WTC:n vuokrattavissa olevat vaikuttavat 13. kerroksen neuvotteluhuoneet palvelevat neuvottelutilatarpeitasi ilman, että yrityksesi tarvitsee investoida omiin kokoustiloihin. WTC palvelee erityisen hyvin paljon matkailevia, sillä toimisto on vain parin minuutin kävelymatkan päässä lentoaseman terminaali 2:sta. Palvelualtis aula pyörittää kokouspalvelua ja cateringia, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Käytössäsi on myös talon verkkoyhteydet ja tulostuslaitteet.

 

 

WTC Helsinki Airport

WTC Helsinki Airport on lentokenttäalueen maamerkkinä toimiva ajattoman tyylikäs toimistotorni Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä. Rakennuksen käyttäjät muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka luo lukemattomia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia pelkästään talon sisällä, puhumattakaan koko alueella sijaitsevasta suomen voimakkaimmin kasvavasta yritysyhteisöstä.

WTC Helsinki Airport on dynaaminen työympäristö, jossa on tarjolla työ- ja toimistotiloja niin pienempien kuin suurienkin yritysten tarpeisiin. Osa tiloista voidaan räätälöidä täysin käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Samanaikaisesti osa tiloista on toteutettu talon tyyliin sopivalla joustavalla konseptilla. Helpoimmillaan yritys voi vuokrata tarvitsemansa määrän huoneita joko kalustamattomana tai valmiiksi kalustettuna. Tämä onnistuu jopa päiväkohtaisesti rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa toimistohotellissa.

Rakennuksen palvelukonseptiin sisältyvät ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-tilan käyttö ja kattavat aulapalvelut. Aulassa on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ja lukaista päivän sanomalehdet. Alueelle ominaisena yksityiskohtana WTC Helsinki Airportin aulassa voi tehdä lähtöselvityksen kun on lähdössä lennolle.

Yritysvieraiden on helppoa saapua WTC:hen, sillä kiinteistössä on suuri pysäköintialue vierapysäköintiä varten. Talossa työskentelevien käytössä on P5-parkkitalo, jonne WTC:ssä toimivat yritykset voivat hankkia tarvittavan määrän pysäköintioikeuksia.

Kerromme mielellämme WTC:n mahdollisuuksista juuri sinulle. Pyydä lisätietoja ja sovi tutustumiskäynti yhteyshenkilömme kanssa.

Antti Rauhala