Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
36 m²
Kerros
2.krs
Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport)
Kokoustilat
Lounge
Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Kuntosali
Lähtöselvitysautomaatti
Parturi-kampaamo
Pesulapalvelu
Polkupyöräparkki
Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tilatyyppi: Koppi
Henkilömäärä: 2-3
Neuvottelutilat: Yleinen
Taukotilat
Etäisyydet
3 min
3 min
2 min

Omaa rauhaa ja yhteisöllisyyttä sopivassa suhteessa.

Vaikka työteko muuttuu jatkuvasti ja tilat sen mukana, jokainen yritys tarvitsee tukikohdan.

Voit vuokrata käyttöösi oman toimistohuoneen ja samalla hyötyä Avia Pilotin monipuolisesta palvelutarjonnasta ja lentokenttäympäristön kansainvälisestä yritysverkostosta. Talon vuokrattavissa olevat 13. kerroksen vaikuttavat neuvotteluhuoneet palvelevat neuvottelutilatarpeitasi ilman että yrityksesi tarvitsee investoida omiin kokoustiloihin. Avia Pilot palvelee erityisen hyvin kansainvälisiä yrityksiä tai työssään Suomessa tai ulkomaille matkaavia, sillä toimisto on vain parin minuutin kävelymatkan päässä lentoaseman uudesta lähtöaulasta palveluineen. Ammattimainen aulapalvelu pyörittää kokouspalvelua, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Sisäkäytävää pitkin pääsee lähimpään lounasravintolaan. Naapuritalossa on myös kuntosali, jonne voi hankkia henkilöstölleen käyttöoikeudet.

Avia Pilot

Avia Pilot on lentokenttäalueen maamerkkinä toimiva ajattoman tyylikäs toimistotorni Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä. Rakennuksen käyttäjät muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka luo lukemattomia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia pelkästään talon sisällä, puhumattakaan koko alueella sijaitsevasta Suomen voimakkaimmin kasvavasta yritysyhteisöstä.

Avia Pilot on dynaaminen työympäristö, jossa on tarjolla työ- ja toimistotiloja niin pienempien kuin suurienkin yritysten tarpeisiin. Osa tiloista voidaan räätälöidä täysin käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Samanaikaisesti osa tiloista on toteutettu talon tyyliin sopivalla joustavalla konseptilla. Helpoimmillaan yritys voi vuokrata tarvitsemansa määrän huoneita joko kalustamattomana tai valmiiksi kalustettuna. Tämä onnistuu jopa päiväkohtaisesti rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa toimistohotellissa.

Rakennuksen palvelukonseptiin sisältyvät ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-tilan käyttö ja kattavat aulapalvelut. Aulassa on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ja lukaista päivän sanomalehdet. Alueelle ominaisena yksityiskohtana Avia Pilotin aulassa voi tehdä lähtöselvityksen kun on lähdössä lennolle.

Yritysvieraiden on helppoa saapua Avia Pilotiin, sillä kiinteistössä on suuri pysäköintialue vieraspysäköintiä varten. Talossa työskentelevien käytössä on P5-parkkitalo, jonne rakennuksessa toimivat yritykset voivat hankkia tarvittavan määrän pysäköintioikeuksia.

Kerromme mielellämme Avia Pilotin mahdollisuuksista juuri sinulle. Pyydä lisätietoja ja sovi tutustumiskäynti yhteyshenkilömme kanssa.

Jari Harapainen