Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
46 m²
Kerros
4.krs
Palvelut
Kokoustilat
Lämmin pysäköintihalli
Snack bar
Vastaanotto/aulapalvelu
Vuokrattavat saunatilat
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tilatyyppi: Avo
Henkilömäärä: 3-6
Neuvottelutilat: Yleinen
Taukotilat
Etäisyydet
3 min
7 min
11 min

Avia Wingin kahden 23 m2 huoneen kombo palvelee esim. 4-6 hengen toimitilatarpeita. Pienempi toimistohuone sopii vaikka pienyritykselle tai liikkuvan työvoiman tarpeisiin. Vuokralaisena Avia Wingissä saat oman toimiston lisäksi käyttöösi monipuoliset kokoustilat ja ammattimaiset aulapalvelut. Korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat takaavat viihtyvyyden ja aina edustavat tilat vieraillesi.

Avia Wing

Terminaali 1:n naapurissa sijaitseva moderni Avia Wing sopii mainiosti vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille.

Avia Wing tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Avia Wingin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Lentokenttäalueen yritysyhteisön jäsenenä ja LAKn asiakkaana käytössäsi ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin tarjoamat tilat ja palvelut.

Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja  koko lentokentän yli.

Saunatilojen lisäksi talon asukkailla on käytössään aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Avia Wingiin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja.

Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin Avia Wing vastaa suurilla sosiaalitiloilla ja selkeällä polkupyöräpysäköinnillä.

Jari Harapainen