Perustiedot

Tyyppi
Logistiikka
Pinta-ala
9000 m²
Kerros
1.krs
Palvelut
Lämmin pysäköintihalli
Vuokrattavat saunatilat
Toimitilan ominaisuudet
Etäisyydet
3 min
6 min
10 min

Tilan ominaisuudet:

– harva pilariajko 10×20 

– lattian kantavuus 10 – 20 KN/m2

– lastauslaiturieissa kuorma-automitoitus

– mahdollisuus airside yhteyteen

– 9m korkeus

– Jaettavissa pienempiin tiloihin

Rahtitie 1

Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa riittää neliöitä suuremmillekin toimijoille ja monipuolisiin tarpeisiin. Tästä ei toiminnan sijoittaminen lentoasemalle voi enää helpommaksi muuttua.

Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa on tarjolla toimivaa ja muuntojoustavaa tilaa erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Osaltaan monipuolisia käyttömahdollisuuksia lisäävät kiinteistöön 100-paikkainen autohalli ja laajat piha-alueet, joita voidaan hyödyntää liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Rakennuksen toiminnot voidaan jakaa kolmeen ryhmään: kellarin aputilat, ensimmäisen kerroksen logistiikka- ja varastotilat ja ylempien kerrosten toimistot. Kellaritiloja on mahdollista hyödyntää joko toiminnan aputiloina tai varastointikäytössä. Ensimmäisen kerroksen logistiikkatilat mahdollistavat perinteisen logistiikan lisäksi myös lentologistiikkatoiminnot, sillä rakennuksen toinen seinä sijaitsee kiinni asematasossa. Toimistotilat on mahdollista räätälöidä monipuoliseksi kokonaisuudeksi joko yhdelle tai useammalle käyttäjälle.

Antti Rauhala