LAK Real Estate on lentoasemaympäristössä toimiva kiinteistökehitysyhtiö, joka omistaa, hallinnoi ja vuokraa Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella sijaitsevia toimi- ja logistiikkatiloja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Tilatarpeissa kannattaa olla suoraan yhteydessä Jariin. Hänen tehtävänsä on löytää juuri ne ratkaisut, jotka tukevat parhaiten sinun liiketoimintasi kehitystä.

Ota yhteyttä meihin

Jari Harapainen

Kiinteistöjohtaja

Jari vastaa LAKin asiakkuuksista, markkinoinnista ja viestinnästä. Lisäksi vastuualueeseen kuuluvat kiinteistöjen vuokraus, ylläpito sekä kiinteistösalkun salkun arvon kehittäminen.Muut tiimin jäsenet

Ilkka Pitkänen

Toimitusjohtaja

Ilkka vastaa yhtiön liiketoiminnan ja juoksevan hallinnon hoitamisesta hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti tavoitteenaan turvata osakkeenomistajille yhtiön arvon merkittävä ja jatkuva kasvu.

Ilkka kantaa myös päävastuun yhtiön rahoituksen hankinnasta, investoinneista ja sijoittajamyynnistä.

Juha Jaakola

Myynti ja hankekehitys

Minna Pylkäs

Talousjohtaja

Minnan vastuulla on LAKin talousasiat. Hänellä on vankka osaaminen taloushallinnon johtamisesta kiinteistöalalla.

Eija Peltola

Controller

Eija toimii LAKilla controllerina.

Mikko Jokipii

Kiinteistöpäällikkö

Mikon vastuulle kuuluu LAKin kiinteistöjen tekninen johtaminen sekä ylläpito. Näiden lisäksi Mikko vastaa logistiikka- ja tuotantotilojen vuokrauksesta sekä asiakkuuksista.

Tero Salmi

Projektijohtaja

Tero vastaa LAKin hotellihankkeesta lentokentällä.

Tuomas Taskula

Projektipäällikkö

Tuomas toimii projektipäällikkönä lentokentän hotellihankkeessa.

Mikko Sutinen

Projektijohtaja

Mikko on vastuussa Avia City -alueen kehittämisestä ja rakennuttamisesta. Ensimmäisessä vaiheessa alue lähtee rakentumaan aivan Aviapolis aseman päälle tulevalla liikekeskuksella ja sen ympärille sijoittuvilla toimisto- ja asuinrakennuksilla.

Christina Lindqvist

Assistant Controller

Christina vastaa vuokrahallinnosta ja laskutuksesta.

Antti Rauhala

Hankekehityspäällikkö

Antin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu olemassa olevien asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen, sekä uusien asiakkaiden hankinta. Tämän lisäksi Antti varmistaa LAK:n kiinteistöjen ja hankkeiden arvon säilymisen ja kehittymisen.