LAK Real Estate on lentoasemaympäristössä toimiva kiinteistökehitysyhtiö, joka omistaa, hallinnoi ja vuokraa Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella sijaitsevia toimi- ja logistiikkatiloja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Tilatarpeissa kannattaa olla suoraan yhteydessä Jariin tai Anttiin. Heidän tehtävänsä on löytää juuri ne ratkaisut, jotka tukevat parhaiten sinun liiketoimintasi kehitystä.

Ota yhteyttä meihin

Sami Viitala

Vuokraus

Jari Harapainen

Kiinteistöjohtaja

Jari vastaa LAKin asiakkuuksista, markkinoinnista ja viestinnästä. Lisäksi vastuualueeseen kuuluvat kiinteistöjen vuokraus, ylläpito sekä kiinteistösalkun salkun arvon kehittäminen.Muut tiimin jäsenet

Tommi Vaisalo

Toimitusjohtaja

Tommin tehtävänä on vastata yhtiön liiketoiminnan ja juoksevan hallinnon hoitamisesta hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti, tavoitteena turvata osakkeenomistajille yhtiön arvon merkittävä ja jatkuva kasvu.

Maria Luoma

Johdon assistentti

Maria toimii johdon assistenttina koko LAKin johtoryhmälle. Hän on mukana erilaisissa projekteissa ja hoitaa esimerkiksi kokouksiin, tiedotukseen ja projektien valmisteluun liittyviä tehtäviä.

Juha Jaakola

Myynti ja hankekehitys

Minna Pylkäs

Talousjohtaja

Minnan vastuulla on LAKin talousasiat. Hänellä on vankka osaaminen taloushallinnon johtamisesta kiinteistöalalla.

Eija Peltola

Controller

Eija toimii LAKilla controllerina.

Mikko Jokipii

Projektipäällikkö

Mikon vastuulle kuuluu LAKin kiinteistöjen tekninen johtaminen sekä ylläpito. Näiden lisäksi Mikko vastaa logistiikka- ja tuotantotilojen vuokrauksesta sekä asiakkuuksista.

Tero Salmi

Projektijohtaja

Projektijohtaja Tero vastaa LAKin hotellihankkeesta lentokentällä.

Tuomas Taskula

Projektipäällikkö

Tuomas toimii projektipäällikkönä lentokentän hotellihankkeessa.

Mikko Sutinen

Projektijohtaja

Mikko on vastuussa LAKin Aviapolis South Block -hankkeiden kehittämisestä ja rakennuttamisesta. Ensimmäisessä vaiheessa alue lähtee rakentumaan aivan Aviapolis aseman päälle tulevalla liikekeskuksella ja sen ympärille sijoittuvilla toimisto- ja asuinrakennuksilla.

Heli Eräkorpi

Hallintopäällikkö

Heli vastaa LAKin hallinto- ja tukipalveluista. Tärkeinä elementteinä hän työnkuvassaan ovat sujuvan arjen käytännön organisointi ja toteutus sekä toimintatapojen kehittäminen.

Christina Lindqvist

Assistant Controller

Christina toimii LAKilla talouden, liiketoimintojen ja hankkeiden parissa tuottamalla tarvittavia raportteja ja seurantamateriaalia toimintojen tueksi. Hänen vastuullaan on myös vuokrahallinon tehtäviä.

Antti Rauhala

Hankekehityspäällikkö

Antin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu olemassa olevien asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen, sekä uusien asiakkaiden hankinta. Tämän lisäksi Antti varmistaa LAK:n kiinteistöjen ja hankkeiden arvon säilymisen ja kehittymisen.